top of page
roughie-ret-vert-xl.png
Bas.jpg
roughie-ret-vert.png

Bas

Ooit begonnen als chefkok, inmiddels trotste directeur en mede-eigenaar. Zijn hart is groot, net als zijn doelen. Dankzij hem hebben de leerlingen van het Heuvelrug College een stageplek gekregen in onze Keuken. En naast het feit dat hij grandioos kan koken heeft hij werkelijk álles over voor de mensen in zijn team. Iedereen verdiend bij hem een (tweede) kans en hij ziet in ieder mens zijn krachten en potentie.  

Sahil Gill Head Chef.jpg
roughie-ret-vert.png

Sahil

Sahil is onze dynamische chef-kok. Met zijn internationale achtergrond brengt hij de meest fantastische smaken vanuit de hele wereld naar onze keuken. Hij heeft een speciale passie voor heerlijke vegetarische maaltijden, bereid met groenten uit het seizoen. Sahil is een man met een missie met een uitgesproken visie op gezonde voeding en duurzaamheid. Dit, gecombineerd met zijn liefde voor educatie, bracht hem naar Better Meetings. Niet alleen als chef is Sahil getalenteerd, ook in de filmindustrie heeft hij zijn sporen verdiend. Als film editor stond hij aan de basis van meerdere bekroonde films en documentaires. Een man met vele talenten en een groot hart. 

roughie-ret-vert.png

Dave

Van dromen naar daden. Hoe groter de droom, hoe groter de kans van slagen. Zo heeft Dave in 2003 Better Future opgericht en is hij mede-eigenaar van Better Meetings.  

Inmiddels is zijn grootste droom werkelijkheid geworden – Stichting Buzz Women. De school op wielen die vrouwen helpt hun ondernemerschap en zelfvertrouwen te ontwikkelen en zo op eigen kracht de armoedespiraal te doorbreken. 

Ook is hij o.a. de auteur van de boeken Genoeg Groot & Gift of Friendship

Kim.jpg
roughie-ret-vert.png

Kim

Een enthousiaste, gastvrije duizendpoot die het jou graag zo comfortabel mogelijk maakt. Ze ontfermt zich over de reserveringen, de sales en de marketing. En over haar gasten natuurlijk. Ze wordt pas echt gelukkig als jij het naar je zin hebt. Een oprechte, pure verbinder, wie werkt vanuit haar hart. 

BM Portretten en teamfoto's (2).jpg
roughie-ret-vert.png

Astrid

Onze vrolijke, snelle en handige coördinator, boekhouder en contactpersoon van ons Huis de Bosschuur. Astrid is efficiënt , breed inzetbaar en weet van aanpakken. Ze houdt het graag simpel en overzichtelijk.  Daarnaast biedt ze hulp en advies waar nodig. 

Renate.jpg
roughie-ret-vert.png

Renate

Hoofd gastvrouw en planner. Ze staat altijd voor je klaar en haar hartelijkheid laat je meteen thuis voelen. Daarnaast weet ze van de hoed en de rand – als Renate het niet weet - weet niemand het!  

Een duizendpoot met een gouden hart. 

BM Portretten en teamfoto's (6).jpg
roughie-ret-vert.png

Agnes

Zorgzaam, attent en een doorpakker. Agnes is als gastvrouw begonnen en inmiddels als stagebegeleidster aan de slag. Ze staat graag voor je klaar en is niet te beroerd om haar mouwen op te steken. 

bas
dave
sahil
kim
astrid
renate
tom
anneke
agnes
Dave .jpg
roughie-ret-vert.png

Tom

De bijzondere, bevlogen leraar van het Heuvelrug college. Hij werkt vanuit school als praktijkdocent in onze Keuken. Met zijn enorme geduld en liefde ontfermt hij zich over de leerlingen. Daarnaast is Tom een echte fijnproever. Hij maakt moeiteloos de lekkerste gerechten voor jouw lunch. 

IMG_6956.jpg
roughie-ret-vert.png

Anneke

Onze Chief Happiness – ook wel onze vertrouwenspersoon. Anneke is een mensen-mens, met haar kun je wandelen, sparren, je hart luchten. Ze zou inmiddels al met pensioen mogen maar daar is zij nog lang niet aan toe. Ze houdt ons scherp en dat houdt haar jong. Win-win! 

Anneke.jpeg
bottom of page