top of page
roughie-ret-vert-xl.png
roughie-ret-vert.png

Food

Smaakvol, eerlijk, seizoensgebonden en duurzaam.   

 

Ons restaurant vormt het hart van Better Meetings en is onze grote trots. Dagverse lokale ingrediënten worden door onze chefs gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Van ons befaamde lunchbuffet tot een diner op maat, bij ons is het allemaal mogelijk.

 

Ons lunchbuffet is 100% vegetarisch en 100% gevarieerd. Gezond en (h)eerlijk. Ons internationale keukenteam laat zich inspireren door de lekkerste smaken uit de hele wereld. Van Thailand tot India, van Japan tot Zuid- Amerika en het beste van de Mediterraanse keuken. Geen gewone lunch, maar een feest voor je smaakpapillen. Zodat je vol energie de dag door kunt.

 

We verwennen onze gasten graag. Bijvoorbeeld met een warm stuk appeltaart of iets anders huisgemaakt lekkers. Een hartige snack of een luxe borrel aan het eind van een dag vergaderen?  Laat het ons weten en wij regelen het voor je.

 

Een diner bij Better Meetings is altijd sfeervol en bijzonder.  De opties zijn eindeloos: van buffet tot een drie- of vijfgangendiner. Misschien wil je wel een kookworkshop doen onder leiding van onze bevlogen chefs. Ook een volledig verzorgd BBQ diner is mogelijk, waarbij je gebruik kunt maken van onze prachtige veranda of de gezellige buitenruimte. ‘Standaard’ bestaat niet bij ons, persoonlijk en op maat wel. Laat ons weten welke dieetwensen of allergieën er zijn, onze chefs passen het menu moeiteloos aan.

 

Duurzaamheid is een vast ingrediënt in onze keuken. We kopen zoveel mogelijk lokaal, doen er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan en gebruiken zo min mogelijk ‘single use plastic’. We blijven steeds weer nieuwe manieren zoeken om nog duurzamer te opereren. Elke dag proberen we weer een stukje ‘Better’ te worden in onze keuken!

bottom of page