top of page
roughie-ret-vert-xl.png
roughie-ret-vert.png

Wij hebben in Huis prachtige bedrijven die hun eigen kantoor hebben, ook wel de Bosschuurbewoners genoemd. Ieder van hen maakt (sociale) impact op hun eigen, unieke manier.  

We stellen ze graag aan je voor:  

 

Buzz Women  

Door en voor vrouwen - vrouwen in staat stellen hun persoonlijke en collectieve kracht te ontplooien.  

Dave, founder van Buzz Women, stelde zichzelf twee vragen:  

  1. Hoe kunnen vrouwen uit kansarme wijken uit de armoede komen?

  2. Hoe kunnen we onderwijs voor hen mogelijk maken? 

En zo ontstond in 2011 het idee van een mobiele school op wielen: in 2013 werd dit een feit en reed de eerste bus door India.  

Nu, tien jaar later, zijn er meer dan 500.000 vrouwen opgeleid en rijdt deze school op wielen in verschillende landen zoals India, Gambia, Georgia en in Nederland. 

 

Women On Wings  

Sinds 2007 werkt Women on Wings aan het verwezenlijken van haar missie om gezinnen op het Indiase platteland door middel van economische ontwikkeling uit de armoede te halen. Hun doel: een miljoen banen te creëren voor vrouwen op het platteland van India. Een vrouw besteedt haar inkomen aan haar gezondere voeding voor haar gezin en betere educatie voor haar kinderen. Een baan geeft meer zelfvertrouwen, trots, eigenwaarde en dat alles draagt weer bij aan een gelijkwaardigere positie voor haar. Women on Wings werkt samen met sociaal ondernemers en overheidsinstellingen in India om hen duurzaam te laten groeien zodat er meer banen voor vrouwen ontstaan. 

Meer over deze prachtige stichting lees je hier

 

SentryX  

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van pijnbestrijding na grote operaties. SentryX ontwikkelt langdurige, lokale pijnstillers om patiënten sneller en beter te laten herstellen en ze minder afhankelijk te maken van zware pijnstillers zoals morfine of oxycodon.  Dit kan een groot verschil maken voor miljoenen patiënten per jaar en bijdragen aan een toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg.  

Lees hier meer over SentryX 

 

The Better Sales Company 

Zij bieden effectieve en praktische coaching- en trainingsprogramma’s voor de commerciële sector. Voor jou persoonlijk, voor je team of voor je bedrijf.  

Check HIER het hele verhaal van the Better Sales Company. 

 

Source Leadership 

Een organisatiestrategie formuleren is één, maar die strategie ook daadwerkelijk uitvoeren kan een grote uitdaging zijn. Omdat mensen de ziel van een organisatie vormen en de strategie ervan tot leven brengen, is persoonlijk leiderschap een kritische succesfactor. 

Hun diensten omvatten individuele leiderschapscoaching, executive teamcoaching en (incompany) leiderschapsprogramma's. Lees hier meer over Source Leadership

 

Be Spiritual  

Claudia - Medium 

Claudia is bekend om haar vermogens om energieblokkades in het lichaam en energieveld te identificeren. Door in te zoomen op de kern van een probleem kan er direct en onmiddellijk verandering ontstaan door de transmissie van licht. Ben je benieuwd wat er op dit moment voor jou in het licht mag komen?  

Je leest hier meer over Be Spiritual

 

Adm. Dienstverlening Utrechtse Heuvelrug 

Een goede bijgewerkte, up-to-date boekhouding en administratie waar je in- en overzicht hebt. Zodat je kunt focussen op waar je goed in bent en investeren in je klanten.  Begrijpelijk, overzichtelijk en professioneel, dan ben je bij Astrid de Kroon aan het juiste adres. Ze ontzorgt, is efficiënt en geeft rust op meerdere gebieden zodat u de organisatie kan laten groeien . Zij zet zich in voor midden- en kleine ondernemers  en voor stichtingen en bedrijven bij voorkeur met een sociale impact.  Lees hier meer over https://www.aduh.nl/  

Tamara Bosboom

Coaching & Begeleiding voor naasten van verslaafden

Na haar werk in een safe-house (beschermd wonen voor herstellende verslaafden), zag Tamara dat de naasten van verslaafden vaak vergeten werden in de hulpverlening. Haar praktijk biedt een veilige plek voor naasten om hun verhaal te doen, zonder een oordeel te voelen. Daarnaast ondersteunt Tamara de   naasten om weer dichter bij zichzelf te komen. Het leven heeft lang in het teken gestaan van de verslaving, Tamara kijkt samen met jou hoe je dit kan veranderen.

Voor meer informatie bezoek dan www.tamarabosboom.nl  

 

Bosschuurbewoners gezocht!  

 

Ben je op zoek naar  kantoorruimte? Dan is  onze Bosschuur midden in het bos misschien passend.  Ben of ken jij iemand die sociaal of maatschappelijk onderneemt en zich inzet voor een betere wereld? Dan gaan we hier graag met je over in gesprek.    

 

We werken in een gastvrije en huiselijke sfeer. Als Bosschuurbewoner heb je toegang tot veel moois. Voor een eerlijk bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van (h)eerlijke koffie, thee en lunchbuffet. Voor de verhuur van onze vergaderruimtes krijg je een speciaal tarief. Laat je inspireren door de impactvolle mensen en organisaties in ons pand.  

  

 Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Astrid via astrid@bettermeetings.nl of 06-13010287 

sentryX.png
source-leadership.png
bzzwmn_iconname-logo cmyk.ai.png
Logo volledig transparant.png
bottom of page