top of page
roughie-ret-vert-xl.png
bas-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Bas

De trotse directeur.

Bijna vanaf het begin erbij, begonnen als chef en leermeester in De Keuken van Better Meetings. Hij kan ontzettend goed koken en verrast je met zijn bijzondere gerechten.

Ook heeft hij ervoor gepleit dat onze Keukentoppers, de leerlingen uit het speciaal onderwijs, begeleid stage kunnen lopen in onze keuken.

Inmiddels is Bas mede-eigenaar en steekt hij zijn eindeloze liefde en energie in Better Meetings en zijn nieuwe groothartig plan... Better Buildings. Je leest het al, hij zit niet graag stil.

bosbespreking-s.jpg
roughie-ret-vert.png

our home is
your home

Stel je voor…

Vergaderen midden in de natuur,
Een workshop geven in de woonkamer,
Een training op oma’s zolder,
Wanden en tafels volschrijven bij een brainstormsessie,
Of een teammeeting in Afrikaanse sferen,

 

Wees welkom in de Bosschuur voor al jouw huiselijke meetings en feesten.

team.jpg
roughie-ret-vert.png

Onze talenten in de keuken bereiden onder begeleiding van onze chefs de meest (h)eerlijke lunch, snacks en diners in de keuken.

Jongeren uit het speciaal onderwijs lopen stage in de keuken en bediening. In samenwerking met de verbonden onderwijsinstelling Heuvelrug College in Zeist, krijgen zij de juiste zorg en begeleiding om zich te ontwikkelen tot vakbekwame arbeidskrachten. Voor hen een eerste stap richting de arbeidsmarkt in de samenleving, voor ons een onmisbare samenwerking.

Het Better Meetings team

GBD44_B-Corp-Logo.png
roughie-ret-vert.png

'B Corps certified'

Wij zijn B Corps gecertificeerd. Met het boeken van jouw bijeenkomst, vloeit minimaal 2% van de jaaromzet direct door naar Buzz Women. Dit betekent dat bij elke twee gasten die hier een bijeenkomst bijwonen, er weer één vrouw de kans heeft gekregen op educatie! Scroll naar beneden voor meer informatie over Stichting Buzz Women.

Better Meetings is een gecertificeerde B Corp onderneming: bedrijven die hun producten of diensten inzetten voor een betere wereld. Het B Corps-certificaat geeft aan dat bedrijven transparant, ethisch en duurzaam opereren. Een strenge voorwaarde is het hebben van een missie die niet alleen om winst draait. Better Meetings is niet alleen zelf een B Corp, maar ook trainings- en vergaderlocatie voor B Corp ondernemingen als Patagonia en Triodos Bank.

dave-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Dave
 


Mede-eigenaar van Better Meetings en nog zo veel meer…

Stichting Buzz Women was zijn grootste droom en is inmiddels de prachtige realiteit geworden en zijn grootste trots.

De school op wielen die vrouwen helpt hun ondernemerschap en zelfvertrouwen te ontwikkelen en zo op eigen kracht de armoedespiraal te doorbreken.

Ook heeft hij twee boeken geschreven— 'Genoeg Groot...' en 'The Gift of Friendship'  én heeft hij Better Future opgericht.

Dave is een betrokken, creatieve doener, die van zijn dromen graag de werkelijkheid maakt.

kim-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Kim

Als je ooit de woorden Hartelijkheid en Oprechtheid wilt zien en voelen tegelijk…

 

Dan heb je geluk want Kim is hier dé spin in het web en niet te missen. Je dag begint zoveel beter als zij je bij naam begroet en de details van jou en je wensen uit haar hoofd weet, en nee dat is geen studie voor haar. Dat is wie ze is!

Een mensen mens met van die uitzonderlijke voelsprieten die precies weten waar ze je blij mee kan maken. En dat doet ze uitzonderlijk!

Kim is een bijzonder mooi mens die aandacht heeft voor alles dat de wereld ‘better’ maakt, dus a match made in….
 

sahil-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Sahil

De altijd vrolijke chefkok die veel verstand heeft van (h)eerlijk vegetarisch eten.

Met Sahil in ons team is het nooit saai, hij houdt van een grapje maar is ook heel gedreven en ambitieus.

Hij kan dan misschien wel een zooitje van de Keuken maken maar… De liefde die hij in het koken stopt, proef je terug. Hij werkt dan ook graag met bijzondere ingrediënten.

En koken is zeker niet het enige wat hij doet, hij was de hoofdredacteur van de ingrijpende, prachtige film Down to Earth! downtoearthfilm.com

 

lieke-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Lieke

De jongste van ons allemaal maar vooral…

Een rustige, vrolijke gastvrouw die met veel plezier voor je klaarstaat.

In 2019 startte zij als stagiaire in de Keuken en ze is de eerste leerling die een contract heeft gekregen.

Ze werkt hard, is heel leer(nieuws)gierig en pakt alle werkzaamheden super snel op. Een echte topper, Lieke is niet meer weg te denken uit ons team!

 

tom-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Tom

De bevlogen en bijzondere leraar.

Die vanuit school als praktijkdocent werkt. De leerlingen van het Utrechtse Heuvelrug college in Zeist, neemt hij onder zijn vleugels.

Hij is een fijnproever en heeft weinig nodig om een grandioos gerecht te maken. Niet alleen koken en eten is een hobby, maar ook beeldhouwen met hout en whisky en bier brouwen is een favoriet.

agnes-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Agnes

Zorgzaam, heerlijk-eerlijk en ‘een tikkie’ Amsterdams.

Of misschien iets meer dan een tikkie. Want ze houdt van haar stad en van ons Nederland. Werkt hard, zeurt nooit en doet er alles aan om jouw helemaal thuis te voelen bij ons.

Veiligheid hoog in het vaandel want juist in uitdagende tijden doet zij er alles aan om het zo veilig, zorgeloos en fijn mogelijk te houden voor onze gasten.

 

fred-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Fred

Onze topper die zijn mouwen graag opstroopt.

Voor klussen, timmeren, schilderen, bouwen, noem maar op. Vraag het en Fred kan het. Hóe hij het doet is voor ons een raadsel want Fred is de eerste klusser die wij kennen die geen koffie drinkt!

 

Toch lukt het hem om binnen No Time de mooiste dingen te bouwen. Neem maar eens een kijkje in onze veranda en de picknick buitenplaats!

 

astrid.jpg
roughie-ret-vert.png

Astrid

Onze vrolijke, snelle en handige boekhouder die weet van aanpakken. Ze houdt het graag simpel en efficiënt. Bij haar kun je terecht met al je vragen over financiële zaken, zij weet van de hoed en de rand!

anneke-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Anneke

Onze Chief Happiness.

Na jaren bij Better Future gewerkt te hebben, zorgt zij nu voor een gestroomlijnde HR en zorgt dat alle contracten goed worden bijgehouden.

Ze is een echt mensen-mens. Met haar kun je wandelen, sparren, ideeën uitwisselen, je hart luchten, gehoord worden.

Anneke mag al met pensioen maar is gelukkig toch een beetje bij Better Meetings gebleven. Fijn, want ze is ons zonnetje!

sander-4-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Sander

Een grandioos grafisch ontwerper.

Hij heeft o.a. onze website en de logo’s gemaakt. Hij is ontzettend snel want ondanks het tijdsverschil—hij woont en werkt namelijk in Wasinghton D.C., heeft hij binnen no time onze wensenlijstjes afgevinkt.

En die ontwerpen zijn dan altijd toffer en creatiever dan wij bedacht hadden. Heb jij bepaalde ontwerpdromen en zoek je een samenwerking met een vakman én een bijzonder prettige persoonlijkheid? Je vind hem op vonk.net.au.

buzzchauffeur.jpg
roughie-ret-vert.png

Buzz Women

Driving Prosperity Home

430.000 vrouwen opgeleid in India, Gambia en Georgië

Ons mooiste project in India, Gambia en Georgië. Door jouw komst draag je bij aan Buzz Women.

'It takes one woman to change the destiny of a whole family' 

 

Ons bijzondere project in India, Gambia en Georgië, Buzz Women, is een mobiele school die dagelijks vrouwen met een laag inkomen helpt om hun eigen ondernemerschap vorm te geven.

Inmiddels heeft Buzz Women al ruim 430.000 vrouwen getraind en het doel voor 2030 is maar liefst 10 miljoen vrouwen wereldwijd.

 

Met alle plezier vertellen wij de mooie verhalen, of neem zelf een kijkje op de website van  Buzz Women.

B Corps
renate-deff.jpg
roughie-ret-vert.png

Renate

Ons alles. Als Renate het niet weet, weet niemand het.

 

Gastvrouw, planner, begeleider van de leerlingen, noem het en ze regelt het. De rust zelve. Ontzettend lief, geduldig en heel betrokken. Better Meetings is niet alleen haar werk maar haar tweede thuis.

 

Ze staat dan ook altijd voor je klaar, ’s ochtends bij binnenkomst verwelkomt ze iedereen hartelijk en helpt bij vragen. Men zegt dat iedereen vervangbaar is maar er is voor ons toch echt maar één Renate!

bottom of page