roughie-ret-vert-xl.png
buzzchauffeur.jpg
roughie-ret-vert.png

Buzz Women

Driving Prosperity Home

250.000 vrouwen opgeleid in
India, Gambia en Georgië

Ons mooiste project in India, Gambia en Georgië. Door jouw komst draag je bij aan Buzz Women.

'It takes one woman to change the destiny of a whole family' 

 

Ons bijzondere project in India, Gambia en Georgië, Buzz Women, is een mobiele school die dagelijks vrouwen met een laag inkomen helpt om hun eigen ondernemerschap vorm te geven.

Inmiddels heeft Buzz Women al ruim 250.000 vrouwen getraind en het doel voor 2030 is maar liefst 10 miljoen vrouwen wereldwijd.

 

Met alle plezier vertellen wij de mooie verhalen, of neem zelf een kijkje op de website van  Buzz Women.

chef.png
roughie-ret-vert.png

When good people meet...

Bas Sloot en Dave Jongeneelen zijn twee ondernemers die het hart laten spreken en vertalen dat naar de werkvloer. 

Zij zijn de trotse eigenaren van Better Meetings. 

 

Bas heeft zich ontplooid als chef-kok, werkend in keukens bij klinkende namen als Cas Spijkers, Ron Blaauw en Wim Zwaart. Toch maakte hij een carrière switch naar de zorg voor jongeren met gedragsproblemen. Juist om hen te helpen voor wie de kansen niet voor de hand liggen. Eerst als groepsleider op een gesloten afdeling en later als docent Horeca in het speciaal onderwijs. Om al zijn keukenbenodigdheden en boodschappen op tafel te krijgen, werkte hij daarnaast in zijn eigen cateringbedrijf. Zodoende kwam Bas op het pad bij Better Meetings. Sinds 2013 hebben we onze krachten officieel gebundeld en worden alle maaltijden met liefde en aandacht bereid door onze talenten in de keuken.

bosbespreking-s.jpg
roughie-ret-vert.png

our home is

your home

Stel je voor. Vergaderen midden in de natuur. Een workshop geven in de woonkamer. Een training faciliteren op oma’s zolder. Een hele kamer, inclusief de tafel, volschrijven bij een brainstormsessie. Of een goede teammeeting houden in Afrikaanse sferen. 

Voor ons is dat ‘just another day at the office’. 

En nu ook voor jou.

team.jpg
roughie-ret-vert.png

Onze talenten in de keuken bereiden onder begeleiding van onze chefs de meest (h)eerlijke lunch, snacks en diners in de keuken.

Jongeren uit het speciaal onderwijs lopen hier stage in de keuken en bediening. In samenwerking met de verbonden onderwijsinstelling Heuvelrug College in Zeist, krijgen zij de juiste zorg en begeleiding om zich te ontwikkelen tot vakbekwame arbeidskrachten. Voor hen een eerste stap richting de arbeidsmarkt in de samenleving, voor ons een onmisbare samenwerking.

Centraal in de keuken staan onze jongeren, met wie onze chefs Bas en Tom elke dag een (h)eerlijke lunch bereiden. Renate, Agnes en Kim staan altijd voor de gasten klaar om ze een bijeenkomst te geven waar elk team blij van wordt, persoonlijk contact is vanzelfsprekend.

Toppers Frans en Fred zijn niet meer te missen. Van klusjes tot koken en kaas maken; niets is ze te gek.

Dave heeft naast zijn liefde voor het 'Buzz Women' project ook nog tijd over om mee te denken over frisse, vernieuwende ideeën voor Better Meetings, en dat maakt ons team compleet.

Het Better Meetings team

GBD44_B-Corp-Logo.png
roughie-ret-vert.png

'B Corps certified'

Wij zijn B Corps gecertificeerd. Met het boeken van jouw bijeenkomst, vloeit minimaal 2% van de jaaromzet direct door naar Buzz Women. Dit betekent dat bij elke twee gasten die hier een bijeenkomst bijwonen, er weer één vrouw de kans heeft gekregen op educatie! Scroll naar beneden voor meer informatie over Stichting Buzz Women.

Better Meetings is een gecertificeerde B Corp onderneming: bedrijven die hun producten of diensten inzetten voor een betere wereld. Het B Corps-certificaat geeft aan dat bedrijven transparant, ethisch en duurzaam opereren. Een strenge voorwaarde is het hebben van een missie die niet alleen om winst draait. Better Meetings is niet alleen zelf een B Corp, maar ook trainings- en vergaderlocatie voor B Corp ondernemingen als Patagonia en Triodos Bank.