top of page
roughie-ret-vert-xl.png
Wil jij jouw omgeving  verrassen met een cadeautje dat beter is gemaakt?
Kijk dan mee naar onderstaande verzameling.
Of loop bij ons binnen waar je ze in het echt kan bekijken en meenemen!
 

Maak jij een mooi product en lijkt het je leuk die een plek te geven bij ons in het bos? Je bent heel welkom om kennis te maken!

 

#Social care
#Handgemaakt
#Respect voor onze aarde en alle bewoners
#Duurzamer
#Of een ander beter verhaal!

 

bier.jpg
roughie-ret-vert.png

'Better Forest Beer'
Een speciaal bier voor mensen met het hart op de goede plek.

 

Deze tripel geluk is ambachtelijk gebrouwen door de bevlogen chefs Bas en Tom van Better Meetings.

 

Dit biertje dankt zijn bijzondere smaak door de samenwerking met de vrouwen van Buzz Women—de organisatie die zorgt dat vrouwen in India en Afrika toegang krijgen tot educatie. De opbrengst komt hen dan ook ten goede.

 

Daarom biedt deze Tripel drievoudig geluk: voor de vrouwen die worden opgeleid, voor de mensen aan wie je dit bijzondere bier cadeau doet en voor jezelf.

 

Proost op een beter leven voor iedereen! 

 

Licht gekoeld drinkt hij het lekkerst. De Buzz Women hebben gezorgd voor de sinaasappel, kardemom en korianderzaad smaak hinten in dit flesje geluk.

 

Je haalt dit bijzondere biertje midden in het bos van Austerlitz bij Better Meetings.

thegreenartist.jpg
roughie-ret-vert.png

artist in residence

#thegreenartistnl

Stef en Xan maken van zoveel mogelijk uitgediend materiaal blikvangers met een verhaal. Green Arts, Wandlandschappen, Binnentuin tafels zomaar even wat kunstzinnige groene items die ze maken van oude ijzerwaren, doorleefde stukken hout en gemummificeerd mos.

 

 In deze afgedankte grondstoffen zien zij: eigenwijze warmte, knus samenzijn en gave objecten die uitnodigen tot een goed humeur!

 

Ben je nieuwsgierig naar deze groene gazelles: www.sfeervolcirculair.nl of #thegreenartistNL

 

 

vegantaart-01.jpg
roughie-ret-vert.png

huisgemaakte taartjes

Een paar keer per week is ons keukenteam uitgebreid met de leerlingen van VSO Heuvelrug College. Zij worden hier klaargestoomd voor de horeca.

Daar zijn wij heel blij mee want dat betekend dat er regelmatig de lekkerste taartjes worden gemaakt. Meestal voor onze bosvergaderaars of feestvierders maar…

Ook jij kan supporter worden door jouw familie of team te verrassen met zo’n bijzonder taartje. Kim wacht al op je belletje. Zo kan je jouw wensen doorgeven en gaat het keukenteam voor je aan de slag.

Kim Robert
0343 202 040 of kim@bettermeetings.nl

#vegan #plantaardig

#glutenvrij #socialcare

karrtenset.jpg
roughie-ret-vert.png

'A Question of Friendship'
 

De hoofdstukken in het boek hierboven, 

'The Gift of Friendship', eindigen steeds met een vraag.

 

Van deze vragen is een super bijzonder  doosje met kaartenset gemaakt die je kunt gebruiken om in gesprek te gaan met de mensen om je heen.
 

De kaartenset  'A Question of Friendship'  bevat intrigerende vragen om je bestaande of nieuwe vriendschappen te verdiepen.
 

Je kunt het boek met of zonder kaartenset bestellen.

boek-02.jpg
roughie-ret-vert.png

'The Gift of Friendship'

Dit boek is onze uitnodiging om uw vriendschappen te koesteren en te vieren. We nodigen je uit om je bestaande vriendschappen naar een rijker en dieper niveau te brengen. Of breid je vriendschap uit met mensen met wie je normaal gesproken geen contact zou hebben, en tover een glimlach op hun gezicht. 
 

 Uit ervaring weten we dat vriendschap een geschenk is, een eindeloze bron van vreugde en inspiratie. We hebben ook geleerd dat echte vriendschap de krachtigste motor is voor vooruitgang in de samenleving—wanneer goede mensen elkaar ontmoeten, zullen er ongetwijfeld grotere dingen gebeuren. 
 

 We zijn verheugd om ons verhaal te delen over een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee mannen van verschillende leeftijden, culturen en religies. We hopen dat het lezen van dit boek je zal inspireren om je banden met oude en nieuwe vrienden te versterken. De vragen in het boek kunnen je helpen om mooie gesprekken met hen aan te gaan. 
 

Geniet van je vriendschap!

bottom of page