Ons huis is jouw huis voor vergaderingen, trainingen en heisessies

De Keuken.

Ons café, de keuken, het hart van ons pand. Met de landelijke uitstraling, openslaande deuren en gezellige houten tafels, valt menig mond hier open. Wauw. En dat is maar goed ook, want dit is tevens de plek waar de monden gevuld worden. Met heerlijk gezond eten en goede gesprekken.

 

Overdag is de keuken het domein van Ingrid, die de lunch verzorgt. ‘s Avonds wordt deze overgenomen door Bas, onze  thuis top kok. Beide zetten biologische gerechten voor je klaar om je vingers bij af te likken, zie ook onze heerlijke vergaderarrangementen.

 

Maar ook tussen de maaltijden door, is dit de plek waar de gesprekken naast de koffiemachine plaats vinden. Pak een café macchiato, cappuccino of espresso, loop door de openslaande deuren naar het terras & drink het op in het zonnetje. Of pak één van de Schulp fruitsappen uit de koelkast en schuif aan bij een tafel.

 

Grote kans dat je hier meerdere mensen tegenkomt. Niet alleen de mensen van Better Future, maar ook de andere bewoners van de Bosschuur. We zitten hier namelijk met meerdere kleine sociale ondernemingen, die net als wij werken aan een betere toekomst en de wereld een stukje mooier willen maken. Genoeg gespreksstof voor een goed gesprek.

 

Standaard ingericht voor 30 pers  |  72m2  |  keuken wordt niet apart verhuurd

gastenboek