Ons huis is jouw huis voor vergaderingen, trainingen en heisessies

De Rootskamer.

Afrika. Je ruikt het licht in de lucht als je binnen stapt. Het licht wat door de bomen schijnt, valt op een grote zware houten tafel. Het vuur brandt in de haard. Hier worden belangrijke beslissingen genomen.

 

De Rootskamer refereert aan Afrika. Het is misschien wel de mooiste ruimte die we hebben. De grote vergadertafel biedt plek aan 12 personen. Het is een grote en bijzondere ruimte met vier raampartijen en een lichtkoepel.

 

Plof voor of na je vergadering, met een kop koffie of een glas wijn, neer in één van de drie leren fauteuils naast het knisperende haardvuur. Er is een tweede bureau aanwezig, waardoor het goed mogelijk is om break-out sessies te houden in drie groepen.

 

De sfeer is er warm en gemoedelijk. Afrikaanse kunst hangt aan de muur. Als je goed kijkt, ontdek je zelfs de geheime deur, die toegang biedt tot… Buiten zie je alleen het bos. Dus geen afleiding, behalve het fluiten van de vogels. De Rootskamer is een unieke vergaderruimte, die aanvoelt als thuiskomen in een andere wereld.

 

Standaard ingericht voor 12 pers  |  45m2  |  € 350 per dagdeel  |  volledige prijzenoverzicht

gastenboek

door Annemarie 15-06-2017

Inspirerende omgeving en een heerlijke lunch. Alles prima geregeld. Enige minpuntje w... lees meer

door Deana 7-11-2016

We hebben genoten van een prima verzorgd vergadering. Mooi lamer, prachtig omgeving. ... lees meer