Ons huis is jouw huis voor vergaderingen, trainingen en heisessies

Ons verhaal

Better Meetings is het thuis van Better Future: 'strategy and leadership for those who dare to dream'. Ons doel is om dromen tot leven te doen komen. Om te laten zien dat een meer eerlijke, gezonde en duurzame wereld mogelijk is. We nemen mensen mee uit hun comfort zone. In nieuwe realiteiten. We ontketenen passie en verbeelding. En activeren leiderschap. Tot dat er geen weg meer terug is. 

 

Gevonden op een mountainbike.

"Wat je zoekt, is er al. Of het nu een goede medewerker, een levenspartner of een nieuw pand is. Je hoeft je alleen nog te bedenken waar het is. Ons Better Future pand moest in de natuur zijn, het liefst in de bossen rond Utrecht, ruimte hebben, gastvrij en warm zijn. En zeker geen kantooruitstraling hebben. Waar zou ik deze kunnen vinden? In de bossen, maar achter welke bomen? Ineens moest ik denken aan mijn mountainbiken met vrienden op zondag. Soms reden we de mountainbikeroute bij Austerlitz en kwamen we uit bij een pand waar we meestal de eindsprint aangingen. Veel oog voor het pand had ik dan niet. Maar nu dacht ik: dit moet hem zijn. Ik ben omgekeerd, naar binnen gelopen en ik wist het: dit is ons nieuwe thuis!" (Michel Barth, CEO Better Futur​e)

 

Geschiedenis van het pand.

De Bosschuur in Austerlitz heeft al vele bestemmingen gehad. In de jaren '50 gebouwd als tijdelijk onderdak voor oorlogsveteranen. In de jaren ‘70 werd het een gymzaal voor de kinderen uit Austerlitz. Onze lunchdame Ingrid heeft als klein kind nog in de ringen gehangen. Jaren later diende de huiskamer als garage voor tractoren van Staatsbosbeheer. In de jaren ’90 vonden verschillende sociaal ondernemingen er onderdak, waarvan Eckart Wintzen de meest prominente was en deze bosschuur om toverde tot bijzondere kantoorruimte. In 2010 betrok Better Future het grootste deel van het pand en maakte er Better Meetings van.