Ons huis is jouw huis voor vergaderingen, trainingen en heisessies

De Huiskamer.

Een zee aan licht en ruimte. En toch warm ingericht, net als thuis. Vroeger een gymzaal, nu een kamer die voor veel groepen hun tweede huis is geworden.

 

De hoge en lichte kamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Met de loungebanken, schilderijen, trap, het dressoir en het vloerkleed doet deze kamer zijn naam eer aan. Ga lekker op de banken zitten tijdens een break-out sessie. Of loop naar de gang, trek een paar laarzen aan (deze staan gereed) en maak een heerlijke boswandeling.

 

De huiskamer is een ruimte met geschiedenis. Vroeger was het een gymzaal voor de kinderen uit Austerlitz. Onze lunchdame Ingrid heeft als klein kind nog in de ringen gehangen. Jaren later diende de huiskamer als garage voor tractoren van Staatsbosbeheer. Nu een fijne werkkamer met veel licht, sfeer en warmte.

 

Deze multifunctionele ruimte kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Van workshopruimte tot boekpresentatie. Van theatervoorstelling tot officiële vergaderzaal. De loungebanken of de grote vierkante tafels geven je de mogelijkheid om in groepen te werken. Ook kunnen we de stoelen in een grote kring neerzetten. Met beamer, scherm en flipover is dit een ideale trainingsruimte.

 

De trap brengt je naar de bovenkamer. Deze ruimte kan apart worden gehuurd, maar kan ook als break-out ruimte gecombineerd worden met de huiskamer.

 

 

max 80 pers  |  95m2  |  € 500 per dagdeel  |  volledig prijzenoverzicht

gastenboek

door Dick van Willigenburg 2-09-2015

Dank voor warme gastvrijheid in prachtige omgeving. Een plek van en voor mensen met l... lees meer

door 18-11-2014

Erg goede meeting (40 personen) gehad bij Better Meetings in een mooie zaal. De hele ... lees meer