Ons huis is jouw huis voor vergaderingen, trainingen en heisessies

Bijzondere vergaderruimtes

De sfeer van een ruimte draagt bij aan een geslaagde bijeenkomst. Daarom is elke kamer op een unieke manier ingericht. Voor elke zakelijke gelegenheid hebben wij de juiste plek, voor 2-80 personen. Van vergaderen bij de openhaard tot schrijven op de muren en tafels tijdens een brainstormsessie. Pak in de pauze een verse cappuccino en loop het bos in. Zie hieronder een overzicht van onze ruimtes.

 

De Huiskamer, max 80 pers. Een zee aan licht en ruimte. En toch warm ingericht, net als thuis. Vroeger een gymzaal, nu een kamer die voor veel groepen hun tweede huis is geworden.

 

De Droomkamer, standaard ingericht voor 14 pers. Schrijven op de muren. Jouw gedachten uittekenen op tafel. Veel daglicht schijnt naar binnen. In deze kamer kunnen de meest creatieve ideeën ontstaan.

 

De Rootskamer, standaard ingericht voor 12 pers. Afrika. Je ruikt het licht in de lucht als je binnen stapt. Het licht wat door de bomen schijnt, valt op een grote zware houten tafel. Het vuur brandt in de haard. Hier worden belangrijke beslissingen genomen.

 

De Zolder, standaard ingericht voor 25 pers. Weet jij nog hoe leuk het vroeger was om op oma’s zolder te spelen? Spannend, leuk en speels.

 

De Bovenkamer, standaard ingericht voor 8 pers. Hoog boven alles verheven, weg uit de hectiek, boven alle drukte uit, vind je een ruimte voor overzicht, reflectie en helderheid.

 

De Keuken, standaard ingericht voor 30 pers. Ons grand-café, het hart van ons pand. Met de landelijke uitstraling, openslaande deuren en gezellige houten tafels, valt menig mond hier open. Wauw. En dat is maar goed ook, want dit is tevens de plek waar de monden gevuld worden. Met heerlijk gezond eten & goede gesprekken. De keuken wordt niet apart verhuurd.