Ons huis is jouw huis voor vergaderingen, trainingen en heisessies

  • Home

Our home is your home.

Stel je voor. Vergaderen midden in de natuur. Een workshop geven in de woonkamer. Een training faciliteren op oma’s zolder. Een hele kamer, inclusief de tafel, volschrijven bij een brainstormsessie. Of een goede teammeeting houden in Afrikaanse sferen. Voor ons is dat ‘just another day at the office’. En nu ook voor jou.

 

Thuis. Midden in de natuur, tussen de bomen van de Austerlitzse bossen bij Utrecht, ligt de Bosschuur. Het thuis van Better Future. En deze plek delen we graag met jou. Elke kamer is met zorg en aandacht ingericht, zodat iedereen zich gelijk thuis voelt.

 

Puur & Natuur. Bij een inspirerende vergaderruimte hoort vanzelfsprekend een (h)eerlijke catering die zo biologisch en duurzaam mogelijk wordt klaargemaakt. Geniet onbeperkt van een verse cappuccino, thee of espresso. En pak één van de Schulp fruitsappen uit de koelkast. Onze chef Bas Sloot bereidt alle maaltijden met producten van het seizoen en het eten met liefde en aandacht. 

 

Speciaal onderwijs. Zes talenten uit het speciaal onderwijs krijgen bij ons de kans om het vak Horeca te leren. Onder begeleiding van onze social chef bereiden zij samen heerlijke lunches.

 

Persoonlijk. Met aandacht voor jou, staan we de hele dag voor je klaar. Op deze dag hoef jij je nergens zorgen over te maken. Geef je wensen aan ons door en wij doen de rest. En dat is wat Better Meetings zo’n bijzondere vergaderlocatie maakt.

 

Everybody deserves a dream. Voor elke twee personen die Better Meetings bezoeken, kan één vrouw in India worden getraind om haar dromen waar te maken: Jij investeert dus direct mee aan ons prachtige project in India: Buzz.

 

 

Better Meetings is een onderdeel van Better Future. www.betterfuture.nl